Ontspan In Luxe Duuzame Retreat

Ontspan in de rust van de natuur en vergeet de drukke wereld. Wij kunnen je helpen om de mooiste plekken op aarde te vinden om te mediteren en innerlijke rust te vinden in alle comfort van luxe wellness oorden. Duurzaamheid is een belangrijke selectie criteria voor onze hotels en resorts. Wij werken met kleinschalige boetiek hotels en retraites waar lokale producten en materialen worden gebruikt en wordt met respect omgegaan met water en energie. Dat is ontspannen met goed gevoel.

Ontdek jouw perfecte geheime plek en laat je verwennen.

IMPRESSIVE NATURE

sleeping under aurora lights Iceland
sleeping under aurora lights Iceland

Word één met de natuur. Ontdek haar geheimen, luister naar haar geluiden. Voel de wind en de zon op je huid, de grond onder je voeten. Ervaar haar krachten, duik in haar wateren. Ontwaak de krachten die je door de natuur zijn gegeven.

We kunnen je meenemen naar onze duurzame luxe oorden en hotels in de jungles van Rwanda of Costa Rica, naar de groene boetiek hotels op stranden van Bali of Tanzania, naar de vulkanen en geisers van IJsland, waar je zult slapen onder het magische Noorderlicht.

De natuur heet je welkom thuis.

RETREAT TO LOVE

#spa treatments
#spa treatments

Wil je je verbergen voor de wereld in een retraite waar je kunt mediteren, sporten en behandeld wordt als royalty? Wil je privélessen in yoga volgen? Reinigingsrituelen en behandelingen volgen?

We hebben een selectie van luxe wellness resorts en retraites waar je jezelf kunt herontdekken en verwend kunt worden met tal van behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een "me-time" in ons Oester Resort in Frankrijk. Of geniet van en yoga en wellness in Griekenland, op Sumba of Ibiza.