Verken de Pracht van Wereldwonderen in Pure Luxe

Ontdek de wereldwonderen in luxe! Laat je inspireren door verschillende culturen, tradities en gewoonten, terwijl je geniet van een ongeëvenaarde comfort en privacy. We nemen je mee naar de meest iconische wereldwonderen die je zullen betoveren!

COLORFUL CULTURE

people riding on boat on sea near concrete buildings during daytime
people riding on boat on sea near concrete buildings during daytime

De cultuur en tradities van Bali, de gastvrijheid van de Maya-bevolking, de verfijnde zijden jurken van Thailand en de weelderige Europese kustlijn maken jouw reis naar de wereldwonderen in luxe zo kleurrijk als het maar kan zijn. Tijdens je verblijf kun je deelnemen aan diverse vieringen, schitterende kleding bewonderen, eeuwenoude verhalen ontdekken en je onderdompelen in de diverse lokale levensstijl.

Wat dacht jij van de Voiles de Saint Tropez? een exclusieve regatta waar traditie, sport en stijl samen smelten in een prachtige marine feest?

ANCIENT MONUMENTS

brown and green temple near lake and green mountain under blue sky during daytime
brown and green temple near lake and green mountain under blue sky during daytime

Bezoek indrukwekkende wereldwonderen, zoals betoverende tempels in Indonesië, majestueuze rotsboeddha's verspreid over Azië, mysterieuze ondergrondse tempels in Turkije, weelderige paleizen, beeldhouwwerken en eeuwenoude piramides die je adem zullen benemen. Dit zijn slechts enkele van de wereldwonderen in luxe die je kunt verkennen, met inspirerende architectuur en rijke geschiedenis.

EXOTIC FOOD

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe, exclusieve of vertrouwde ervaring, je zoektocht stopt hier. Voyage De Luxe biedt niet alleen wereldwonderen in luxe, maar ook een culinaire reis van wereldklasse, variërend van Michelin-sterrenrestaurants tot heerlijke streetfood. Mis ook onze exclusieve Oyster Retreat niet, de perfecte aanvulling op jouw luxueuze ontdekkingsreis van de wereldwonderen!