Hartverwarmende Kerstmarkten dichtbij

Luxe kerstmarkt ervaringen

12/8/20232 min read

brown and green concrete building with lights turned on during night time
brown and green concrete building with lights turned on during night time

Hartverwarmende Kerstmarkten dischtbij dat jouw gezin makkelijk kan bezoeken

De magie van kerst komt tot leven op de meest betoverende kerstmarkten in Europa, waar luxe shopping en hartverwarmende ervaringen hand in hand gaan. Of je nu een gezin met kleine kinderen, een paar zonder kinderen of een familie met meerdere generaties bent, deze kerstmarkten bieden voor elk wat wils. En het beste van alles? Ze zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto vanuit Amsterdam of Utrecht.

1. Amsterdam: Christmas Village

Voor Families met Kleine Kinderen

Laat de kleintjes zich verwonderen over de magische Christmas Village op het Museumplein in Amsterdam. Terwijl jullie door de sfeervol verlichte kraampjes slenteren, kunnen de kinderen deelnemen aan leuke activiteiten zoals kerstknutselen en het ontmoeten van de kerstman. Voor de ouders zijn er boetiekjes (chaltets) met exclusieve kerstcadeaus en lokale lekkernijen.

https://icevillage.nl/

2. Düsseldorf: De Königsallee Christmas Market

Ideaal voor koppels en gezinnen

Ontdek samen de elegantie van de Königsallee Christmas Market in Düsseldorf. Deze markt staat bekend om zijn luxe boetieks en high-end merken. Dit jaar kan jij 6 thema Kertmarkten in Düsseldorf centrum bezoeken. Geniet van een romantische sfeer terwijl jullie samen unieke kerstcadeaus uitzoeken en proeven van culinaire hoogstandjes. De betoverende verlichting maakt deze markt perfect voor een avondwandeling.

Königsallee Christmas Market (6 locations)

3. Keulen: De Alter Markt Christmas Market

ideaal Voor Gezinnen met Meerdere Generaties

Keulen is groter dan Dusseldorf, daarm biedt hij maar liefts 12 thema Kerstmarkten! Dit is een van de Breng de hele familie samen op de Alter Markt Christmas Market in Keulen. De nostalgische sfeer, draaimolens en leuke attracties zullen de kleintjes enthousiast maken. Oudere generaties kunnen genieten van ambachtelijke kunstwerken en traditionele Duitse lekkernijen. Er is voor elk wat wils op deze historische markt.

Alter Markt Christmas Market (12 locations)

Tips voor een Onvergetelijke Ervaring:

 • Ga Vroeg: Vermijd de drukte door vroeg op de dag te gaan, vooral als je met kleine kinderen bent.

 • Proef Lokale Delicatessen: Ontdek lokale lekkernijen en geniet van warme chocolademelk, glühwein en ambachtelijke gerechten.

 • Koop Unieke Geschenken: Profiteer van de exclusieve boetieks op de markten en vind unieke kerstcadeaus.

 • Check Entertainment Schema: Controleer het entertainment schema voor speciale optredens, zoals kerstconcerten en theatervoorstellingen.

Nog meer markten? Grootste kerstmarkt en gezelligste kerstmarkt van Duitsland vind jij op deze lijst. Bron: weflycheap.nl

Top 10 kerstmarkten in Duitsland - 2023

 1. Kerstmarkt Oberhausen

 2. Kerstmarkt Berlijn

 3. Kerstmarkt Aken

 4. Kerstmarkt Dresden

 5. Kerstmarkt Keulen

 6. Kerstmarkt Düsseldorf

 7. Kerstmarkt Münster

 8. Kerstmarkt Hamburg

 9. Kerstmarkt Dortmund

 10. Kerstmarkt Bremen

Met deze tips en aanbevolen kerstmarkten wordt jullie kerstshoppingavontuur een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Veel plezier met het ontdekken van de magie van kerst op deze betoverende markten! Wil jij een mooie hotel bijboeken? Laat mij weten! contactme@voyagedeluxe.nl